Головне

Луческу: "Задоволений результатом, але незадоволений змістом гри"

27.07.2014 23:35 451 0

Донецький Шахтар у першому таймі матчу проти запорізького Металурга допускав досить багато помилок в захисті.

Про це заявив головний тренер "гірників" Марча Луческу.

Містер залишився задоволений результатом і незадоволений змістом гри.

"Забили швидко, через 15 секунд після початку матчу, а потім діяли повільно. І допускали досить багато помилок в обороні", - заявив він.

"У другому таймі теж мали повну перевагу - проти команди, яка сіла на свою половину поля, добре організовувала захист. Ми ж не були настільки наполегливими, щоб зуміти забити ще, реалізувати свої моменти", - зазначив Луческу.

На його думку, Шахтар задовольнявся стерильним контролем м'яча без того, щоб створити які-небудь гольові або небезпечні моменти біля воріт суперника.

"Були і проблеми у нас: в перерві троє наших футболістів відчували себе не дуже добре. Це Срна, Ракицький, Степаненко. Вийшли на другий тайм з проблемами. Тому й намагалися контролювати більше гру, наполегливі були в атаці", - сказав тренер Шахтаря.

"Ще раз повторюся, що задоволений результатом у першому матчі чемпіонату. Але в порівнянні з поєдинком, який ми провели з Динамо, сьогоднішнім змістом гри незадоволений. Чесно зізнаюся, зіграли слабше", - зізнався Луческу.

Тренер Шахтаря також похвалив Арену-Львів.

"Арена Львів - гарний стадіон для футболу, звичайно. Але така гарна арена завжди повинна заповнюватися публікою, вона має потребу в глядачах. Без них не відчувається ні стадіон, ні підтримка", - зауважив румунський фахівець.

"Не можна порівнювати, звичайно, з Донбас Ареною. Нас там підтримують! Велика кількість глядачів створює певну атмосферу. Сподіваюся, що в наступних іграх тут буде те ж саме", - наводить слова Луческу прес-служба Шахтаря.

Коментарі ()