Головне

Луческу: Будь-яка команда могла перемогти

23.07.2014 08:20 544 0

Головний тренер донецького Шахтаря Мірча Луческу прокоментував пернемогу над київським Динамо у матчі на Суперкубок України.

"Дуже радий, що ця гра піднялася на рівень вище в порівнянні з фіналом Кубку України. Порадували і організація зустрічі, і повний стадіон, і уболівальники, які підтримували команди до останньої хвилини зустрічі. Сьогодні на першому плані був спортивний інтерес, а потім вже боротьба між двома клубами. Обидві команди піднялися на хороший рівень, несподівано хороший як для початку сезону.

Сьогодні на полі було дуже багато емоцій. Рівна гра була. До 75-ої хвилини. Будь-яка команда могла сьогодні перемогти. Пощастило нам, ми виграли. Наша команда, напевно, мала більше терпіння. Використали свої моменти, вільні зони для наших контратак.

В першу чергу, вітаю своїх футболістів із завоюванням титулу. Вони показали супермотивацію і довели що є командою з характером.

Що стосується суперника, то Динамо сьогодні виглядало дуже добре. У таких іграх, коли шанси приблизно однакові, виграє той, у кого більше терпіння. Сьогодні цією командою були ми, - цитує Луческу dynamo.kiev.ua.

Коментарі ()