Головне

Блохін вимагає від Динамо 4 млн євро за розірваний контракт?

22.07.2014 12:59 773 0

З чотирьох років за контрактом в київському Динамо Олег Блохін відпрацював півтора. Отже, Блохін хоче компенсації за дострокове розірвання контракту за 2,5 роки.

Раніше повідомлялося, що зарплата Блохіна - 3 млн євро на рік. Отже, позовна сума могла б скласти 7,5 млн. Проте джерело Сегодня у ФФУ повідомило, що йдеться про інші цифри.

"Мова про 1,5 млн на рік. У євро або доларах, точно не скажу, але точно не в гривнях. Множте на термін, недопрацьований Блохіним, і отримайте суму, на яку він претендує (виходить 3,7 млн. - Авт.). Прогноз? Якби справа була дохлою, адвокат Блохіна в палату суперечок не звертався б. У подібних випадках є практика позасудового рішення питань. Скажімо, клуб розлучається з тренером, який за невідпрацьований період міг би отримати мільйон. Йому дають половину цієї суми - і конфлікт вичерпаний.

Думаю, за такою ж схемою домовляться і тут. Пам'ятайте ситуацію з відходом Сьоміна? Теж адже спочатку йшла мова про судовий розгляд. Але у результаті сторони улагодили все між собою.

Коментарі ()