Головне

Олімпік планує підсилитися двома аргентинцями і бразильцем

19.07.2014 12:04 659 0

Новачок української Прем'єр-ліги, донецький Олімпік, продовжує зміцнювати свої ряди напередодні дебюту в елітному дивізіоні.

Зокрема, дебютант українського елітного дивізіону найближчим часом планує підписати контракти з трьома легіонерами з Латинської Америки, розповів президент Олімпіка Владислав Гельзін.

"Ми продовжуємо переглядати потенційних новачків. Ми зберегли "кістяк" команди, з якою перемогли у першій лізі. Це 10-12 чоловік, на яких випало основне навантаження по виходу в елітний дивізіон. Розуміємо, що для еліти такої кількості гравців мало. І ми продовжуємо пошук нових футболістів", - сказав він.

За його словами, незабаром до команди приєднаються легіонери.

"Нам підтвердили, що хлопці з Латинської Америки до нас таки прилетять. Два аргентинця і один бразилець. Гравці дали слово, що прилетять, і ми підпишемо з ними контракти. Сподіваюся, ці гравці нам допоможуть", - зазначив президент клубу.

"Один хлопець - форвард, з яким ми без перегляду підпишемо контракт. Але поки не готовий називати прізвища. Підписання угод з футболістами, які нам підходять, відбудеться днями. Тоді ми офіційно і оголосимо про наших навичків", - цитує Гельзіна MatchDay.

Коментарі ()