Головне

Капелло готовий попрощатися з Росією, якщо у його справи буде лізти Держдума

11.07.2014 16:30 500 0

Після повернення з відпустки (25 липня) Фабіо Капелло зустрінеться з президентом РФС Ніколаєм Толстих та обговорить важливі аспекти свого подальшого співробітництва зі збірною Росії.

Фахівець вкотре хоче донести, що він не готовий тренувати національну команду, якщо у його роботу буде втручатися держава чи інші структури, які не мають відношення до РФС.

Справа у тому, що депутати Держдуми запросили Капелло на парламентські слухання. Вони хочуть почути його коментарі з приводу виступу збірної Росії на Чемпіонаті світу.

За інформацією izvestia.ru, італієць вважає подібні зустрічі неприпустимими й у разі подальшого тиску на тренерський штаб готовий покинути займану посаду.

Відомий футбольний агент Шандор Варга підтвердив, що у подібних умовах Капелло не буде працювати у Росії.

При розриві контракту зі збірною Росії фахівець має отримати більш ніж € 20 мільйонів (точна сума тримається у секреті).

Проте Варга не сумнівається у моральних якостях Капелло та впевнений, що у разі дострокового відходу сторони домовляться про більш низьку компенсацію.

"Фабіо погодиться на часткову компенсацію, залишить Росію на взаємовигідних умовах і піде на спокій з високо піднятою головою. Капелло не та людина, яка на перше місце ставить заробіток", - завуважив Варга.

Коментарі ()