Головне

Гравець Карпат подав заяву у прокуратуру на Дедишина

23.06.2014 15:16 981 0

Футболіст львівських Карпат Володимир Гудима мав конфлікт з генеральним директором клубу Ігорем Дедишиним.

За його словами, все почалося з того, що керівництво клубу запропонувало йому підшукати іншу команду, але не хотіло давати статус вільного агента.

"Тому півроку я тренувався окремо від команди на полі зі штучним покриттям. Звернувся  у Палату з вирішення спорів ФФУ, але там порадили вирішити це питання полюбовно", - сказав він.

"А минулого тижня генеральний директор Карпат викликав мене до себе у кабінет і змушував підписати документ, у якому йшлося про відсутність у мене фінансових претензій до клубу", - додав Гудима.

Він зауважив, він відмовився підписувати цей документ, і після цього Дедишин заявив, що гравець не вийде з кабінету, поки не поставить свій підпис.

"Я двічі намагався вийти, але він мені не дозволив цього зробити. Я зателефонував в мілцію, пояснив, що мене насильно утримують. Наряд ще не приїхав, коли я прорвався через двері. Дедишин наздогнав мене, дав копняка, послав і сказав, що більше бачити мене не хоче", - розповів футболіст.

"Подав заяву у райвідділ, прокуратуру. Нехай правоохоронці розбираються. Шокований цією ситуацією. Не очікував, що гендиректор клубу може так вчинити", - цитує Гудиму "Львівська газета".

Коментарі ()