Головне

Новінський: Єдиний шанс зберегти севастопольський футбол - грати в Україні

20.06.2014 16:09 549 0

Єдиний шанс зберегти севастопольський футбол - це забезпечити його участь у Прем'єр-лізі України.

Про це заявив почесний президент ФК Севастополь Вадим Новінський, якого цитує офіційний сайт клубу.

"Ми разом з вами пройшли довгий шлях для того, щоб севастопольський футбол заявив про себе на найвищому рівні. Клуб двічі виходив у Прем'єр-лігу чемпіонату України. За підсумками останнього сезону ФК Севастополь посів 9-е місце у турнірній таблиці, обійшовши багатьох ветеранів дивізіону. Це найкращий турнірний результат за весь час існування клубу.

Ми заклали хорошу базу для розвитку футболу у Севастополі: побудували спортивний комплекс європейського рівня, був викуплений та облаштований тренувальний комплекс, команда була посилена гравцями найвищого рівня.

Сьогодні, у цей непростий для Криму період, єдиний шанс зберегти севастопольський футбол - це забезпечити його участь у Прем'єр-лізі України. Про це однозначно висловилися і міжнародні футбольні організації.

Команда грає для своїх уболівальників, захищаючи честь рідного міста, тому ваша підтримка у цьому питанні дуже важлива. Якщо ми знайдемо спільну мову з вами, з міською владою у прагненні продовжити славні традиції севастопольського футболу, команда буде жити і радувати вас своїми перемогами!" - йдеться у зверненні.

Коментарі ()