Головне

Уболівальники Таврії попросили керівництво та уряд Криму зберегти клуб

17.06.2014 17:02 810 0

Вболівальники сімферопольської Таврії звернулися до керівництва та ветеранів клубу, уряду Криму з проханням зберегти команду.

Відповідний лист опублікований на сайті вболівальників клубу.

"Ми, вболівальники сімферопольської Таврії, звертаємося до вас з проханням зберегти нашу команду зі славною, більш ніж піввіковою історією. Ми розуміємо, що клуб перебуває на межі банкрутства, але не готові миритися з тим, що наша команда може зникнути.

У ці дні всі наші думки і переживання тільки про одне - подальшу долю нашої команди. За Таврію вболівали наші батьки та діди, й у нинішній непростий час просимо вас зберегти Таврію для наших дітей і наших внуків; зберегти славетну історію клубу і горде ім'я - Таврія.

Півстоліття наша команда грає під назвою Таврія, потом і кров'ю заробляла собі ім'я і репутацію, перемагала у союзних змаганнях, вигравала чемпіонат і кубок України, брала участь у єврокубках, стала візитною карткою і гордістю Криму!

Анатолій Миколайович Заяєв, який віддав все своє життя Таврії, боровся за неї у найважчі для команди часи і ніколи б не дозволив Таврії зникнути. На жаль, його більше немає з нами, а пам'ять про нього досі не увічнена. Зараз ми можемо втратити і Таврію.

Ми сподіваємося, що ви зробите все, щоб зберегти Таврію, її історію та досягнення, увічните пам'ять про Анатолія Заяєва", - йдеться у зверненні.

Коментарі ()