Головне

Красільніков залишив посаду президента ПФК Севастополь, оскільки не хоче грати в чемпіонаті України

12.06.2014 15:17 377 0

Президент ПФК Севастополь Олександр Красільніков залишив посаду президента клубу, оскільки не хоче, щоб команда грала в чемпіонаті України.

Раніше повідомлялося, що власник клубу ПФК Севастополь Вадим Новинський хоче, щоб команда грала в українській Прем`єр-лізі.

Керівництво групи компаній "Смарт-холдинг" звернулося у Федерацію футболу України з проханням розглянути можливість участі ФК Севастополь в чемпіонаті України серед команд Прем'єр-ліги сезону 2014/2015 років за умови надання гарантій проведення домашніх матчів команди в Севастополі.

У зв'язку з ситуацією, що склалася, я, як севастополець, як обраний вами Народний президент севастопольських уболівальників, вважаю неприпустимою участь команди з російського міста-героя в чемпіонаті України. Також, у разі ухвалення рішення про перодислокації клубу в інше місто України, вважаю за неможливе використання цим клубом імені Севастополь і його символіки, пов'язаної з нашим містом.

У зв'язку з цим я знімаю з себе повноваження президента ФК "Севастополь", який був заснований мною в 2002 році і весь цей час гідно представляв наше місто на футбольних змаганнях, - цитує Красільнікова офіційний сайт Севастополя.

Коментарі ()