Головне

Суркіс готовий ділитися НСК Олімпійський з Шахтарем і Дніпром

06.06.2014 11:10 348 0

Київське Динамо готове ділити НСК Олімпійський з іншими українськими командами, якщо не знімуть заборону проводити матчі у Північно-Східній Україні.

Про це розповів президент столичного клубу Ігор Суркіс.

"Наша клубна арена перебуває у повному розпорядженні команд, які з відомих причин не в змозі грати вдома. Що до міжнародних матчів, то ті ж Зоря, Металіст, Дніпро чи Шахтар мають можливість зіграти єврокубкові зустрічі на стадіоні Динамо", - сказав він.

"Не заперечую і проти того, щоб ділити Олімпійський з командами, які його потребують, якщо дати їх матчів не збігаються з нашими. Тут вже, правда, варто домовлятися не тільки зі мною, а й з керівництвом арени", - додав власник Динамо.

За словами Суркіса, він упевнений, якби Динамо опинилося у подібній ситуації, то киянам надали б підтримку і Шахтар, і Дніпро з Металістом.

"Дай Бог, щоб до осені обстановка змінилася, і всі наші клуби отримали санкцію УЄФА на проведення єврокубкових матчів у рідних стінах. Але будьте впевнені: навіть якщо Шахтарю доведеться орендувати під Лігу Чемпіонів Олімпійський, уболівальники заповнять трибуни столичної арени до відмови", - зауважив він.

"І підтримка у донецької команди виявиться не меншою, ніж на Донбас-Арені, адже зараз, у що важко було повірити навіть рік тому, шанувальники всіх українських клубів об'єдналися навколо спільної ідеї - єдиної та мирної країни", - цитує його Спорт-Экспресс в Украине.

Коментарі ()