Головне

Семененко: Динамо зовсім не горить бажанням розставатися з Беланда

29.05.2014 17:40 476 0

Юнес Беланда не збирається покидати Динамо.

Про це в інтерв'ю прес-службі Динамо заявив віце-президент київського клуюу Олексій Семененко.

Семененко прояснив ситуацію, яка останнім часом обросла всілякими чутками, що нібито півзахисник Юнес Баланда незабаром залишить команду.

"Може, й не варто було б нам звертати уваги на наполегливість деяких електронних ЗМІ в їх прагненні відправити провідних наших гравців в якійсь закордонний клуб, оскільки це звична картина для міжсезоння з його інформаційним голодом", - говорить Семененко.

"Якби не мала місце відверта дезінформація. Як це відбувається зараз відносно Юнеса Беланда. Одному футбольному інтернет-ресурсу доля нашого гравця, схоже, просто не дає спокою: що не день - то замітка про перехід Юнеса з Динамо", - сказав він.

Тому прошу розцінювати наступну інформацію як офіційну: Юнес Беланда з приводу нібито свого бажання достроково розірвати контракт з київським Динамо до ФІФА не звертався; не зверталися також до нашого клубу представники турецького Бешикташа, про що пишуть деякі ЗМІ, з пропозиціями про придбання або про оренду Беланда; нарешті, наш клуб в даний момент зовсім не горить бажанням розлучатися з одним зі своїх провідних гравців, яким Юнес, безумовно, є .

І останнє. У найближчі дні на офіційному сайті буде розміщено інтерв'ю, яке Беланда дав клубній прес-службі", - підсумував Семененко.

Коментарі ()