Головне

Беланда: "Повернутися в один з провідних європейських чемпіонатів є однією з моїх цілей"

21.05.2014 10:54 490 0

Рівень чемпіонату України досить високий.

Таку думку висловив марокканський півзахисник київського Динамо Юнес Беланда, який розповів французьким журналістам про український чемпіонат.

"Це здорово, що в перший же рік перебування в Динамо мені вдалося виграти трофей - Кубок України. Шкода, це не вдалося перемогти в чемпіонаті України, але ми налаштовуємося це зробити в наступному сезоні", - зазначив він.

"В цілому, вважаю, що я непогано провів цей сезон, але, звичайно, міг би зробити більше в плані статистики. Втім, як для першого сезону в Україні, все добре. Рівень місцевого чемпіонату? Він досить високий. Так само як і рівень українських футболістів. Досить згадати недавній матч плей-оф відбіркового циклу ЧС - 2014 між збірними України та Франції (2:0)", - зауважив Беланда.

Беланда також прокоментував чутки про можливий трансфер в інший клуб.

"Що ж стосується чуток у ЗМІ щодо інтересу до мене з боку інших клубів, то, відверто кажучи, мені навіть нічого сказати на цей рахунок. Я просто не володію інформацією. Подивимося, що буде після відпустки", - сказав футболіст.

"Але якщо говорити в цілому, то, звичайно, повернутися колись в один з провідних європейських чемпіонатів є однією з моїх цілей. Я був щасливий перебратися в київське Динамо для зміни обстановки, але в глобальному сенсі я прагну пов'язати свою долю з одним з провідних клубів Англії, Італії або Іспанії", - наводить слова Беланда dynamo.kiev.ua.

Коментарі ()