Головне

На початку вересня збірна України може зіграти з Уругваєм, а в середині листопада з Бразилією

20.05.2014 18:02 451 0

Захисники Шахтаря Ярослав Ракицький та Олександр Кучер, а також півзахисник Динамо Олег Гусєв і нападник Дніпра Євген Селезньов, швидше за все, не зможуть пройти повноцінні збори зі збірною України і взяти участь в товариському матчі проти Нігера, який заплановано на 22 травня.

Про заявив головний тренер збірної України Михайло Фоменко, передає кореспондент Чемпіона.

Футболісти не були присутні на сьогоднішньому тренуванні команди. 

Зазначається, що Ракицький не зможе допомогти збірній через рецидив травми, яку він отримав у фіналі Кубка України проти Динамо. Відомо, що продовжує заліковувати травму Гусєв, також було виявлено пошкодження у Селезньова.

Також стало відомо, що 2-3 вересня збірна України може провести два спаринги з південноамериканськими збірними.

Про це заявив в глава УФІ Володимир Лашкул.

Він також повідомив, що замість товариського матчу з Нігером наша збірна могла зіграти вдома з Ямайкою або Перу, чи на нейтральному полі з Хорватією, Чехією або Румунією, втім коли керівництво збірної повернулося до такого розгляду, ці команди вже домовилися про спаринги з іншими збірними.

"На 2 вересня нами планувався поєдинок з Іраком, однак в УЄФА повідомили, що через Тиждень Футболу спаринги можна грати не раніше 3 вересня. Тому іракська збірна вже не розглядається, однак ми ведемо переговори з Уругваєм.

Місце проведення можливого поєдинку невідоме, однак наша збірна планує провести його вдома.

"На 18 листопада ми хочемо домовитися про матч Бразилією, але щоб бразильці привезли зірковий склад, спочатку треба було заплатити 3,5 мільйона доларів. Потім ціна знизилася до 2,5 мільйона доларів. Зараз же мова йде про суму в півтора мільйона", - заявив Лашкул.

"Якщо це буде вигідно Україні, то цей матч відбудеться в європейській країні, де присутня найбільша українська діаспора", - підсумував він.

Коментарі ()