Головне

Грозний: Навіщо грати там, де стріляють і беруть в заручники?

15.05.2014 18:35 276 0

Говерла не поїде на поєдинок з Севастополем через питання безпеки.

Про це розповів тренер клубу В'ячеслав Грозний.

"Керівництво клубу прийняло таке рішення і я його підтримую, але всіх нюансів, чому так вийшло, мені коментувати не хотілося б. Можу говорити за тактику, гру команди, але це рішення клубу і ми як законослухняні громадяни його виконуємо", - сказав він.

"Якщо в Маріуполі, Донецьку, Луганську, Харкові, Одесі грати не можна, значить, не можна. Якщо є окуповані території, де перебувають війська, то як там можна грати? Адже команду банально можуть взяти в заручники і навіщо комусь потрібні такі провокації напередодні президентських виборів", - зазначив Грохний.

За словами тренера, Говерла готова була грати у будь-якому місті, крім наведених вище і Криму.

"Всіх нюансів не знаю, але ми пропонували зіграти в будь-якому місті, крім перерахованих міст і Криму. На тимчасово окуповані території ми не поїдемо. У половини гравців, легіонерів, наприклад, банально немає дозволу на в'їзд на цю територію. По-друге, це дуже небезпечно", - заявив Грозний.

"Тому, якщо завтра керівники клубів домовляться, ми готові зіграти з Севастополем на будь-якій інший території: у Києві, на базі Динамо, в Черкасах, Чернігові, стадіоні Оболоні, але тільки там, де буде безпечно", - цитує Грозного  XSPORT.

Коментарі ()