Головне

Ультрас Динамо пікетуватимуть ФФУ, бо на фінал Кубку не допустять глядачів

13.05.2014 16:24 1438 0

Ультрас київського Динамо влаштують пікет біля Будинку футболу у Києві, якщо ФФУ прийме рішення провести фінал Кубку України без глядачів.

Відповідне звернення з'явилося на сторінці ультрас (WBC) у "ВКонтакте".

"Вже в четвер має відбутись фінал Кубку України, а ФФУ досі офіційно не оголосила місце проведення матчу. Також невідомо, чи пройде цей матч з глядачами, чи без", - йдеться у заяві.

"Такі дії федерації футболу є відверто непрофесійними та ганебними, фактично - це образа як клубів-учасників фіналу, так і багатомільйонної армії їхніх уболівальників, особливо тих, хто прагне відвідати цю гру", - додається.

У зверненні особлива увага прикута до того, що проведення гри без глядачів взагалі є злочином проти українського футболу.

"Тому ми, фанати Динамо Київ, влаштовуємо пікет Будинку Футболу! Наші вимоги: - проведення фіналу Кубку України за присутності глядачів, - відставка виконкому ФФУ, як органу, який повністю себе дискредитував і діє проти інтересів українського футболу", - підсумовується.

Фанати планують зібратися у середу, 14 травня, вранці. Окрім того, є заклики брати із собою всі наявні запаси піротехніки.

Нагадаємо, наразі ФФУ домовляється з ФК Ворскла, щоб фінал відбувся у Полтаві.

Коментарі ()