Головне

Прем'єр-ліга. 29 тур. Іллічівець - Динамо 0:2. Четверте місце для Києва

11.05.2014 13:00 842 0
Прем'єр-ліга. 29 тур. Іллічівець - Динамо 0:2. Четверте місце для Києва

Київське Динамо без особливих проблем переграло Іллічівець і гарантувало собі четверте місце в турнірній таблиці чемпіонату України. Шанс зачепитися за бронзу в киян відпав після перемоги Металіста у Львові над Карпатами.

Порожній НСК Олімпійський не додавав обом командам позитивних емоцій і гра вийшла малоцікавою. Тим більше, що вже на 14-й хвилині Динамо залишилося в меншості, коли за фол останньої був вилучений Макаренко. Але за хвилину до цього кияни повели у рахунку.

Гра, що була схожою на тренувальну за своїм антуражем, вийшла такою і по грі. На 13 хвилині Ярмоленка та Віда як на тренуванні пройшли захист Іллічівця і хорват віддав пас на вільного Вукоєвича, який пробив низом у кут воріт - 0:1.

Після пропущеного голу та вилучення в Динамо команда Миколи Павлова не зуміла перехопити ініціативу, а кияни почали грати другим номером. Моментів маріупольці за всю гру створили лише один та й той наприкінці гри, коли з кількох метрів у порожні ворота бив Кулач і влучив у поперечку воріт.

У другому таймі обидві команди показали абсолютно інертний футбол. Динамо вже нічого не було потрібно, а Іллічівець вже нічого не хоче в цьому чемпіонаті і не хотів в цій грі. Наприкінці матчу Динамо забиває другий гол в меншості. У штрафній Гальчук збиває Ленса і з 11 метрів Ідейє робить рахунок 2:0 на користь Динамо.

Коментарі ()