Головне

Срна розкритикував ультрас Шахтаря за проукраїнську політичну позицію

30.04.2014 21:51 878 0

Капітан Шахтаря Даріо Срна виступив проти позиції ультрас клубу, які підтримують єдність України.

Відповідне звернення гравця з'явилося на офіційному сайті донецького клубу.

"Те, що сьогодні відбувається на трибуні ультрас, - не просто некрасиво. Це неприпустимо! Я обурений їхньою поведінкою. Я відчуваю, що ми не разом: ультрас немає з командою! Їхні матюки, демарші та політичні гасла не йдуть на користь", - сказав він.

"Я дуже поважаю ультрас Динамо. Особливо після того, як вони разом з нашими вболівальниками аплодували нам у Києві. Тоді я пишався і фанатами Шахтаря, і фанатами Динамо. Навіть незважаючи на нинішні результати киян, у них однак божевільна підтримка", - зауважив гравець.

За словами Срни, у Донецьку дуже багато вболівальників не хочуть приходити на стадіон саме через ультрас.

"На стадіоні не повинно бути політики - тут є тільки вболівальники. Мені як капітану команди, поведінка ультрас неприємна. Чому 300 осіб нав'язують політику решті 25-30 тисячам уболівальників, які присутні на стадіоні, і змушують їх слухати матюки?" - риторично перепитав він.

"Або думають, що якщо вони ультрас, то вони особливі і їм дозволено те, що заборонено іншим? Це обурливо. Тому звертаюся до ультрас: я вимагаю поваги до інших уболівальників, поваги до футболістів, тренерів, президента клубу. Я закликаю ультрас дотримуватися правил поведінки на стадіоні", - підсумував Даріо.

Нагадаємо, фанатів Шахтаря керівництво клубу покарало за пісню про Путіна.

Водночас, ультрас донецького Металурга взагалі не пустили на трибуни Донбас-Арени за патріотизм.

Коментарі ()