Головне

Прем'єр-ліга. 20 тур. Говерла - Дніпро 0:2. Перемога у меншості

24.04.2014 16:16 998 0
Прем'єр-ліга. 20 тур. Говерла - Дніпро 0:2. Перемога у меншості

Дніпропетровський Дніпро взяв три очки в поєдинку з Говерлою. Незважаючи на те, що в середині другого тайму команда Хуанде Рамоса залишилася у меншості, їй все ж вдалося забити два м'ячі та завершити гру з потрібним результатом.

Хоча, варто відзначити, що гра у гостей пішла лише після вилучення Кравченка, який вийшовши на 61-й хвилині зустрічі на заміну, на 62-й за розмови з арбітром поле залишив. До цього зустріч проходила з територіальною перевагою Дніпра, але без моментів. А от контрвипади ужгородців були дуже гострі, свідченням чому можна взяти моменти Фещука, які не були реалізовані.

Проте, Дніпро не без долі везіння, вже граючи у меншості відкрив рахунок дуже швидко - через дві хвилини після вилучення Кравченка. Коноплянка зі штрафного прострілив на ворота, Мазух намагався ногу підставити під удар, але не вийшло, зате голкіпер був дезорієнтований цим рухом, і м'яч опинився у сітці.

Говерла намагалася не опускати руки, пробувала атакувати флангами, однак Дніпро свого вже не віддав, і, навіть більше - забив ще. В кінцівці, коли ужгородці залишили всі сили в атаці, Коноплянка втік по флангу, віддав класний пас на Джуліано, і той з другої спроби зумів пробити голкіпера Говерли.

У підсумку, перемога Дніпра, яка залишає команду Рамоса в напруженій гонці за золоті медалі чемпіонату. Попереду у дніпропетровців важка зустріч з Металістом, яка може стати вирішальною у сезоні. Бо гра, яку сьогодні показала команда, не дуже тягне на чемпіонську, а харків'яни зроблять усе для того, щоб принциповий суперник оступився перед подіумом, і втратив усі шанси на золото.

Коментарі ()