Головне

Ліга Чемпіонів. 1/2 фіналу. Реал - Баварія 1:0. Перша дуель за Анчелотті

23.04.2014 23:47 1155 0
Ліга Чемпіонів. 1/2 фіналу. Реал - Баварія 1:0. Перша дуель за Анчелотті

Реал, не продемонструвавши високої футбольної гри, вдома здобув комфортний результат напередодні матчу-відповіді півфіналу Ліги Чемпіонів. Перемогу мадридцям принесла контратака у середині першого тайму, яку вдало завершив Карім Бензема. І тепер Баварії доведеться у себе на стадіоні забити мінімум двічі.

У протистоянні на Сантьяго Бернабеу банально звелося все до того, що Карло Анчелотті тактично переграв Хосепа Гвардіолу. Тренер "вершкових" запропонував візаві володіти повною ініціативою по всьому периметру поля, окрім власної штрафної та підступів до неї. Баварія цим із задоволенням почала користуватися. Але оборонні редути мадридців спокійно відбивали набіги суперників, влаштовуючи при цьому добре організовані контрвипади.

Один із таких завершився проривом Коентрау, який знайшов зовсім вільного Бензема. Опісля перевага мюнхенців стала взагалі тотальною - володіння м'ячем 75% на 25%. Такого у Мадриді, напевне, і не пригадають. Однак така тактика і надалі могла принести Реалу результат. Модрич віддав на хід Бензема, який пасом знайшов вільного Роналду. У цьому моменті Нойєра та компанію врятувала неточність найкращого футболіста планети.

Баварія і надалі гнула своє, проте до особливої гостроти не доходило (знову ж таки оборона діяла на рівні, який відповідав статусу поєдинку. Натомість, підопічні Гвардіоли знову ледь не пропустили. Втратили Ді Марію у зоні правого інсайду, саме на нього пройшла  хороша навісна передача, але пробив гравець вище воріт. Ось така перевага ледь не вилилася для Баварії у 0:3 після першого тайму.

Ні, моменти у гостей, звичайно ж, були, та всі вони не відповідали рівню тієї Баварії, яку ми знаємо. Роббен більшість часу біграв впусту, а Рібері надійно закрили захисники. Що там уже казати про Крооса та Манджукича. Дещо оговталася німецька команда після виходу Гьотце. І саме Маріо мав найреальніший момент, аби зрівняти рахунок. У завершальні десять хвилин зустрічі його втратили у штрафному майданчику, але чудову реакцію у даному епізоді показав Касільяс, який і врятував Реал.

Щодо господарів, то вони у другому таймі виглядали активніше. Але відчувалося, що такий результат іспанську команду цілком влаштовує. І вони її вистояли. Можливо, хтось таку гру назве "автобусом"... Проте після того, що було напередодні у тому ж таки Мадриді під час матчу Атлетико - Челсі, сьогоднішня гра Реала виглядала по-своєму приємною. Від оборони, але з метою організувати контратаку та забити.

Однак Баварія просто так здаватися не буде. Це - факт. А домашні трибуни поженуть її в атаку. Тому з нетерпінням чекаємо наступного вівторка, аби побачити матч-відповідь.

Коментарі ()