Головне

Сачко: "Ця перемога найбільш вагома як для тренера"

12.04.2014 17:43 344 0

Логіку у футболі шукати марно.

Таку думку в ефірі телеканалу Футбол 1 висловив наставник "Ворскли Василь Сачко, який  прокоментував перемогу своєї команди над донецьким Шахтарем (1:0).

"У мене в житті було багато перемог. Не тільки у футболі, а й взагалі в житті - були перемоги. Що стосується футболу - так, ця перемога найбільш вагома як для тренера", - зазначив він.

"Після голу Яховича я схопився і побіг у стилі Павлова? Повірте, я не хочу нікого копіювати. Це - емоції, тому що самому хочеться бути на полі, вибігти туди, замикати передачі... Але це все ілюзія", - сказав тренер Ворскли.

За його словами, після поразки в Севастополі команда трохи заборгувала сама собі.

"Чергове підтвердження словам, що логіку у футболі шукати марно. Шахтар  багато в чому нас перегравав, і не можна ставити себе на одну сходинку з цією командою, але ми дійсно здобули цю перемогу", - зауважив Сачко.

"Те, що футболісти Шахтаря більш технічні, швидші і майстровиті - ніхто не сперечається з цим. Але ми старалися, боролися, хлопці і по зубах отримували... Ми раді цій перемозі.

Я вітаю всіх уболівальників Полтави, всіх любителів Ворскли, які нас підтримують не тільки в ці моменти, а й тоді, коли нам важко", - цитує Сачка matchday.com.ua.

Коментарі ()