Головне

Прем'єр-ліга. 25 тур. Дніпро – Металург З 1:0. З грязі у князі

12.04.2014 22:49 961 0
Прем'єр-ліга. 25 тур. Дніпро – Металург З 1:0. З грязі у князі

Чим ближче до кінця сезону, тим більше на дніпропетровців тисне тягар очікувань, адже після перемог над Шахтарем та Динамо саме їх все частіше називають головними фаворитами чемпіонської гонки. А тут ще й Ворскла з Карпатами додали жару, відібравши очки в гірників та киян відповідно. Тож Дніпрові в запорізького Металурга вигравати було просто обов’язково.

А тут ще й погода "порадувала". Пам’ятається, два тижні тому Олег Блохін скаржився на те, що газон Дніпро-Арени не поливають. Що ж, сьогодні такої проблеми точно не було б – увесь матч команди мучилися під холодною зливою, яка лише ненадовго переходила у невеликий дощ і швидко перетворила багатостраждальний газон у щось подібне до болота.

Годі й чекати було яскравої гри за таких умов. Як не старалися дніпряни, але їх зусилля дуже довго були марними: гравці Металурга грали в захисті дуже самовіддано, блокуючи велику частину ударів, а коли їм це не вдавалося – виручав Старцев.

Минуло вже більше години гри, Рамос вже зробив усі три заміни, а ключа до воріт гостей знайти все не вдавалося, і згадався 15 тур, коли синхронно втратили очки абсолютно всі лідери першості. І І в той момент, коли для цього звіту вже був готовий заголовок "Суха злива", дніпряни нарешті розмочили рахунок.

Гол вийшов по-справжньому трудовим. Канкава віддав хороший пас на Зозулю; перший удар Старцев відбив, але Роман з епізоду не виключився і виявився першим на підборі, обробив м’яча, відкотив Селезньову – і Євген розстріляв ворота.

Щось міняти далі вже не було сил ні в Дніпра, ні в Металурга, тож дніпропетровці ще міцніше закріпилися у статусі фаворита першості. Але попереду, як кажуть самі футболісти, ще сім фіналів, і найближчий з них – вже за три доби проти "Волині". Гонка триває.

Коментарі ()