Головне

Луческу про Донецьк: Тут живуть одні росіяни

10.04.2014 09:42 620 0

Мірча Луческу ввважає, що прояви сепараптизму та захоплення будівель у Донецьку - це через те, що у місті забороняють російську мову.

Про це сам головний тренер донецького Шахтаря сказав в інтерв'ю румунському виданню Ring.

"Я не боюся подій у Донецьку, але я приголомшений тим, що побачив в останні дні. Як би там не було, насправді все не так, як показують по телевізору у світі й у Румунії. Їхня схильність драматизувати не має нічого спільного з тим, що відбувається тут", - сказав він.

За словами Містера, у Донецьку тихо, тільки у центрі міста, де знаходяться урядові будівлі, відбуваються невеликі акції, які не мають великого впливу.

"Тут одні росіяни. Вони протестують через те, що була заборонена російська мова. Я не знаю, що буде надалі. Ситуація ще стабільна, але може загостритися. Усе своє життя я був професіоналом, і цього разу у моєму відношенні нічого не зміниться", - зауважив він.

"Не дай бог, щоб щось сталося. Для мене і для команди немає жодних проблем. Ми тренуємося і робимо все, що нам треба. Минулої неділі ми побачили 30 тисяч фанів на грі з Карпатами. Приємно бачити таку відвідуваність, - цитує тренера sports.ru.

Коментарі ()