Головне

Прем'єр-ліга. 24 тур. Шахтар - Карпати 3:0. Однією лівою...

05.04.2014 19:07 476 0
Прем'єр-ліга. 24 тур. Шахтар - Карпати 3:0. Однією лівою...

Донецький Шахтар повернув собі одноосібне лідерство у чемпіонаті України, яке втратив буквально на кілька годин після перемоги Дніпра у Сімферополі. "Гірники" дуже легко та невимушено вдома розгромили львівські Карпати.

Перед матчем були сподівання, що "зелено-білі" зможуть поборотися на належному рівні. По-перше, вони здолали Шахтар у першому колі у Львові. По-друге, у Луческу у цьому матчі був серйозний головний біль, адже відразу кілька футболістів з основи не могли допомогти через дискваліфікації й ушкодження. Однак сподівання залишилися сподіваннями...

Шахтар почав не дуже швидко, проте це не завадило команді забити вже на 12-й хвилині. Після цього Карпатам навіть вдався невеликий відрізок часу, коли вони перехопили ініціативу та кілька разів непогано навішували-прострілювали. Бартулович хотів закинути м'яч зі штрафного за комірець Каніболоцькому, але удар у стилі "Шевченко - Філімонов" йому не вдався.

Здавалося, що ще дві-три атаки, і львів'яни цілком зможуть забити. У першому таймі у захисті донеччани відіграли невпевнено. Натомість, підопічні Севідова знову провалилися у центрі оборони та дозволили Едуардо оформити дубль. Тому всі сподівання делегація Карпат залишила на другий тайм.

Як виявилося, сподіваннями там і не пахло. "Гірники" потужно вийшли з перерви і досить швидко забили третій гол. А згодом ще декілька разів могли вразити ворота через незрозумілі дії захисників і Підківки. Але цього не сталося, а заміни в районі 60-ої хвилини взагалі вбили не те що інтригу, а і подальший сенс боротьби. Гра перейшла у спокійне, навіть сонне, русло... Тому далі описувати особливо нічого.

Хіба що був удар Голодюка зі штрафного, який у стрибку відбив Каніболоцький. Сумно стало навіть оборонцям Шахтар, які раз по раз бігали в атаку, щоб завдати ударів. Загалом, досить легка перемога Шахтаря над безпорадними Карпатами.

Коментарі ()