Головне

Ліга Чемпіонів. 1/4 фіналу. Барселона - Атлетико 1:1. "Матрацники" встояли на Камп Ноу

01.04.2014 23:44 953 0
Ліга Чемпіонів. 1/4 фіналу. Барселона - Атлетико 1:1. "Матрацники" встояли на Камп Ноу

Барселона, незважаючи на цілковитий статус фаворита, не змогла вдома обіграти Атлетико у першому матчі чвертьфінального іспанського дербі у Лізі Чемпіонів. Каталонці, як і зазвичай, володіли тотальною ініціативою, але вмілі дії в обороні дозволили "матрацникам" у цей вечір вважатися міцним горішком, який Мессі та компанія розкусити так і не змогли.

Зірковий Ліонель взагалі у цій зустрічі не був схожий на себе. У його виконанні можна пригадати лише удар зі штрафного на останніх хвилинах другого тайму. Звичайно, абсолютна заслуга у такій мізерній активності аргентинця повністю лежить на "совісті" захисників мадридської команди. Саме вони фактично нічого не дали створити біля воріт Куртуа.

У першому таймі важко щось описувати. Барселона спокійно грала у свій футбол, а гості особливо і проти не були. Єдине, що засмутило обидві команди, так це травми Піке та Дієго Лопеса, через що вони змушені були залишити поле. Хіба що пригадується удар Вільї у компенсований час, який у стрибку на кутовий перевів Пінто. Більше - нічого небезпечного.

Друга половина зустрічі вийшла куди більш цікавішою. "Синьо-гранатові" активно почали атакувати, але згодом отримали м'яч у власні ворота. "Матрацники" швидко розіграли штрафний у центрі поля, м'яч отримав Дієго, після чого влучив точно у дев'ятку з досить пристойної відстані. Дай йому ще з десяток разів так пробити, та навряд чи він влучить хоча б раз.

Після голу мадридці, звичайно ж, відійшли у захист. І тримали вони цей захист дуже добре. Поки на 71-й хвилині не втратили Неймара. Бразилець забив після чудового пасу Іньєсти. Правда, варто зазначити, що у даному епізоді міг покраще зіграти воротар Куртуа. Барселона побігла забивати другий м'яч, мала тотальну перевагу, але довести її до логічного завершення так і не змогла.

Щодо Атлетико, то підопічні Дієго Сімеоне у вечір 1 квітня точно не заслуговували на поразку. Та і на перемогу вони також не награли. Забити шалений гол і виграти на Камп Ноу було б несправедливо.

Отож, тепер усе вирішиться у Мадриді за тиждень. І, враховуючи, що Барселоні обов'язково треба буде забивати (як мінімум, одного разу), то вже не такі каталонці і фаворити. Але все вирішиться тільки за тиждень...

Коментарі ()