Головне

Платіні: "Майбутнє кримських клубів визначать переговори після поточного сезону"

27.03.2014 14:18 380 0

Майбутнє провідних кримських футбольних клубів Севастополь і Таврія визначиться за підсумками переговорів між ФФУ і РФС, які пройдуть після закінчення сезону-2013/14 .

Про це розповів глава УЄФА Мішель Платіні на прес -конференції, присвяченій проведенню конгресу організації в столиці Казахстану Астані.

"Поки це питання не є першочерговим для нас, оскільки ніхто не зв'язувався з УЄФА з цього приводу. На даний момент ми не встигли заслухати думку всіх асоціацій - членів УЄФА. Але я знаю, що як українська сторона, так і російська, хотіли б, щоб два провідних кримських клуби завершили цей сезон в чемпіонаті України", - зазначив він.

"Як буде далі розвиватися ситуація, поки сказати важко. Через кілька місяців, після закінчення поточного сезону між російською і українською сторонами будуть проведені переговори, і ситуація може змінитися", - наводить слова Платіні ИТАР-ТАСС.

На думку президента УЄФА, є цілий ряд варіантів розвитку подій.

"Коли будуть підведені підсумки даних переговорів, УЄФА оцінить їх і подивиться, що зі свого боку зможе зробити. Все залежатиме від поточної ситуації. Повторюся, наразі я не можу сказати нічого конкретного"​​, - підкреслив Платіні.

Коментарі ()