Головне

Бойцан: "Робота з пошуку нового спонсора Таврії вже йде"

24.03.2014 20:40 495 0

Робота з пошуку нового спонсора для українського футбольного клубу Таврія вже почалася.

Про це в розповів генеральний директор сімферопольської команди Олександр Бойцан.

"Безумовно , ми сподіваємося на збільшення фінансування не тільки Криму, а й нашої команди. У Росії весь спорт дуже активно розвивається, і хочеться, щоб і наш регіон це торкнулося. Але поки ми виступаємо в чемпіонаті України, буде ясність - буде більше конкретики" , - сказав він.

"Робота з пошуку нового спонсора вже йде. Ми зустрічалися з першим віце- прем'єром Криму Рустамом Теміргалієвим і прем'єр-міністром Криму Сергієм Аксьоновим, вони запевнили нас, що "Таврія" буде існувати з гідним бюджетом для вирішення найвищих завдань, - продовжив він.

Також Бойцан розповів про нинішню ситуацію всередині "Таврії". Раніше в ЗМІ з'явилася інформація про те, що команда переживає складнощі фінансового характеру.

"Частково, зерно правди в цьому є, ​​у нас і справді є певні труднощі з виплатами зарплати гравцям, однак це не пов'язано з проблемами фінансування, просто зараз такий складний перехідний період. ​​У нас є підтримка місцевого уряду і чиновників, тому боятися нічого", - цитує Бойцана itar-tass.com.

Коментарі ()