Головне

Луческу: Не можемо собі дозволяти демонструвати таку гру, як з Дніпром

22.03.2014 21:41 385 0

Дніпро був сильнішим за Шахтар і заслужив перемогу у Донецьку.

Це визнав головний тренер донеччан Мірча Луческу, якого цитує офіційний сайт клубу.

"Дніпро заслуговує перемоги. Вони були сильнішими за нас сьогодні. Напевно, кожен думав, що Шахтар могла влаштувати нічия. Все йшло до того, що перший тайм так і закінчився б мирним результатом. Одна помилка могла вирішити результат поєдинку. На жаль, цю помилку допустили ми", - сказав він.

"Попереджали футболістів, що сила Дніпра - у розіграші стандартів. Так і вийшло. У другому таймі така досвідчена команда, як Дніпро, знала, яким чином потрібно організувати оборону. Вони сіли на свою половину поля, і розкрити їх захист було дуже складно", - додав наставник.

За словами Луческу, з оборони його підопічні виходили вкрай повільно, гравці суперника легко їх блокували, легко "читали" все.

"Доводиться констатувати, що поки новачки не допомагають нам. Поки програли тільки один матч, ми залишаємося на першому місці. Між чотирма командами, які ведуть боротьбу за перше місце, ще можливі різні результати. Але ми не можемо собі дозволяти демонструвати таку гру, як сьогодні", - зауважив він.

"Категорично незадоволений сьогоднішнім ігровим ритмом. Швидкостей зовсім не було. Можна відзначити Адріано, який бився у лінії атаки, і, може, Тейшейру. Решту, на жаль, виділити складно", - підсумував Містер.

Коментарі ()