Головне

Селюк: "Скоро буде чотири місяці, як Таврії не виплачують гроші"

21.03.2014 08:32 749 0

Сімферопольський футбольний клуб Таврія не виплачує зарплату своїм гравцям і головному тренеру команди вже більше трьох місяців.

Про це в телефонній бесіді з кореспондентом ИТАР-ТАСС заявив відомий футбольний менеджер і колишній віце-президент Таврії Дмитро Селюк.

"Вони ні з ким не розрахувалися. У мене грають там три футболісти. Скоро буде чотири місяці, як команді не виплачують гроші", - розповів він.

"Таврія при переході в російський чемпіонат повинна розуміти, що процес ліцензування - непроста процедура, там все набагато суворіше. Дуже дивні речі відбуваються з командою і вони поводяться закрито", - зазначив Селюк.

На думку Селюка, клуб повинен взяти нормальний бізнесмен, адже тамтешні працівники команди дуже неграмотно ведуть роботу, не знають, що роблять.

"Сьогодні розмовляв з головним тренером команди Семеном Альтманом і дізнався, що йому не заплатили ні копійки.

У теж час зимовий збір команда проводила в Туреччині, - продовжив він. - Там було все організовано по вищому розряду і футболісти жили з родинами", - сказав агент.

"Розумієте, там вони не платять, а тут гуляють як хочуть. Але стверджую, що де б Таврія не брала участь, вона повинна буде сплатити борги, і Союз європейських футбольних асоціацій (УЄФА) зобов'яже їх це зробити", - підкреслив він.

Коментарі ()