Головне

Прем'єр-ліга. Таврія - Динамо 1:2. Кримський вояж до Києва

16.03.2014 23:30 935 0
Прем'єр-ліга. Таврія - Динамо 1:2. Кримський вояж до Києва

Київське Динамо здобуло перемогу у матчі 21 туру чемпіонату України, здолавши Таврію з рахунком 2:1. Гра, яка могла так і не відбутися і її проведенню посприяв Ігор Суркіс, який оплатив кримській команді переліт та перебування у Києві, все-таки пройшла на НСК Олімпійському.

Незважаючи на такий рахунок команда Олега Блохіна мала повну перевагу в цьому матчі. Перший гол кияни забили лише наприкінці першого тайму, а до цього моментів майже не було біля обох воріт. На 38-ій хвилині після подачі стандарту Мбокані ударом головою пробив у кут воріт. У цьому моменті саме недопрацював Погорілий, який не пішов на цей м`яч.

В останні хвилини першого тайму динамівці могли ще кілька разів пробити ворота Таврії. Шанси були в Ярмоленка, Мбокані та Гармаша.

У заключній 45-хвилинці Динамо знову пішло в атаку на ворота гостей. Вже на 46-й хвилині суддя міг ставити пенальті чи принаймні штрафний за фол на Ленсу, але рефері Дердо не помітив навіть порушення правил. На 50-й хвилині за арбітра відповів Ярмоленко. Ленс на лівому фланзі увійшов у штрафну і віддав пас на Ярмоленка, який прибрав м`яч і пробив Погорілого - 0:2.

Навіть після того як Динамо давало грати Таврії, у номінальних господарів нічого не виходило. Дещо оживив гру вихід на поле Калиниченка. Одного разу навіть вийшов удар зі штрафного у Назаренка, але Рибка контролював політ м`яча.

В останні хвилин 15-ть Динамо мало ще пару-трійку моментів збільшити рахунок, але рятував Погорілий чи просто щастило.

Вже в доданий арбітром час начудив у штрафній Хачеріді, який привіз гол у власні ворота. Помилкою захисника скористався Бурдужан, який забивав вже у пусті ворота. Більше створити щось у цій грі Таврії не вдалося та й моментів вже не було. У результаті цілком закономірна перемога Динамо і стрибок на друге місце в турнірній таблиці.

Коментарі ()