Головне

Прем'єр-ліга. Металург З - Шахтар 0:3. Бразильці переграли Тарана

16.03.2014 16:18 730 0
Прем'єр-ліга. Металург З - Шахтар 0:3. Бразильці переграли Тарана

Донецький Шахтар здобув легкі три очки в поєдинку проти запорізького Металурга. Незважаючи на те, що господарі протягом всієї гри намагалися створи проблеми підопічним Луческу, майстерності донецьких бразильців все ж протиставити їм нічого не вдалося.

Шахтар зі старту захопив ініціативу, але Металург при першій же можливості відповідав контратаками. Таран в міжсезоння попрацював з тактичною складовою, його гравці дуже швидко переходили з оборони в атаку, постійно створювали проблеми центру оборони Шахтаря, але реалізація моментів команди поки залишає бажати кращого.

А от у гравців Мірчі Луческу з цим фактором все в порядку, про що і свідчать три забиті м'ячі. Можна говорити про те, що вже після другого пропущенго Металург "посипався", і "гірники" могли зробити підсумковий результат ще більш розгромним, але своє завдання на гру команда Луческу виконала, а тому і предмету для подальшої розмови тут немає.

Провалами в захисті суперника Тейшейра і Адріано скористалися, непогані моменти були у Бернарда, Едуардо та Кости, але десь їм трохи не вистачало удачі, а десь "металургів" виручав голкіпер.

Загалом, по грі Металурга склалося більш ніж позитивне враження. Команда старалася, комбінувала, але об'єктивно, Шахтар - це не той суперник, на фоні якого запоріжці могли щось продемонструвати.

І говорити про те, що "гірники" розпочали сезон раніше, граючи в Лізі Європи, тут немає сенсу - за рівнем виконавців донеччани на голову переважають свого опонента, що і стало визначальним фактором у сьогоднішньому протистоянні.

Коментарі ()