Головне

Суркіс: "Участь "Динамо" у матчі в Москві дійсно виглядає недоречною"

12.03.2014 15:26 498 0

Футбол завжди повинен бути поза політикою.

Про це заявив президент "Динамо" Ігор Суркіс, який розповів про те, чого він очікує від поновлення чемпіонату.

"Очікую від першого матчу, насамперед, хорошої гри команди. "Динамо" в боргу перед своїми вболівальниками і я сподіваюся, що як гра команди, так і результат порадують тих, хто прийде на "Олімпійський" 16 березня", - зазначив він.

"Останні політичні події не повинні вплинути на настрій команди. Я завжди наполягав на тому, що футбол повинен бути поза політикою. І зараз я роблю все можливе, щоб футболісти київського "Динамо" зосередилися виключно на футболі, щоб були спокійні за себе і за свої сім'ї", - сказав президент "Динамо".

За його словами, справа футболістів – грати у футбол.

"Але з іншого боку політика сама прийшла у футбол, нікого з нас не питаючи. На два тижні перенесено матчі чемпіонату, незрозуміло що коїться з календарем... Хотілося б думати лише про футбол, але не завжди виходить", - розповів Суркіс.

Президент київського клубу також висловив думку щодо ситуації з матчем проти московського "Спартака", який група вболівальників "Динамо" закликала бойкотувати.

"Домовленість про цей матч була досягнута ще кілька місяців тому, ми підписали документи, обидві сторони взяли на себе певні зобов'язання. Я розумію позицію вболівальників і готовий обговорити з ними це питання особисто", - запевнив він.

"Сьогодні наша участь у такому матчі в Москві дійсно виглядає недоречною. Я готовий регулярно зустрічатися з уболівальниками і обговорювати з ними не лише це, а й інші питання. А поки що запрошую всіх 16 березня на "Олімпійський" підтримати "Динамо" в першому матчі чемпіонату України цього року", - цитує Суркіса прес-служба "Динамо".

Коментарі ()