Головне

Венгер: "Ми гідно виглядали. "Арсенал" не відстає від кращих клубів Європи"

12.03.2014 08:37 402 0

Доля протистояння з мюнхенською "Баварію" в 1/8 фіналу Ліги Чемпіонів вирішилася для "Арсеналу" у першій зустрічі.

Про це після другого поєдинку розповів головний тренер "гармашів" Арсен Венгер, якого цитує офіційний сайт УЄФА.

"В обох матчах наш клас і дух відповідали необхідному рівню. Я дуже гордий тією волею, яку ми продемонстрували. Ми виклалися без залишку", - сказав він.

"В останні 20 хвилин виникали ситуації, коли ми могли забивати, але, на жаль, справа не доходила до завершального удару. В цілому ж, ми стали свідками того, як дорого нам обійшлося вилучення Войцеха Щенсни у першому матчі", - додав наставник.

За словами Венгера, у "Баварії" хороша команда, і те, що "Арсеналу" довелося грати вдесятьох у першій зустрічі, їхнє завдання ускладнилося.

"Ми гідно виглядали у протистоянні з такою хорошою командою. Показали, що ми настільки сильні, що навіть могли вибити її з турніру. За сумою двох матчів найважливішим аспектом стало те, що у певний момент нам довелося грати у меншості", - знову зауважив він.

На думку Арсена, "каноніри" не відстають від кращих клубів Європи.

"Ми боролися з командою, яка виграла турнір минулого року, і добилися нічиєї у неї в гостях. Ми билися з класним суперником, і нам є про що шкодувати сьогодні, оскільки за сумою двох ігор ми могли перемогти", - підсумував він.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що Венгер готовий продовжити контракт з "Арсеналом".

Коментарі ()