Головне

Зеєдорф: "Тепер доведеться зосередитися повністю на Серії А"

12.03.2014 08:15 377 0

"Мілан" цілком заслуговував на виліт з Ліги Чемпіонів, адже у другому таймі другого матчу з "Атлетико" в атаці створити нічого не зумів.

Такий висновок можна зробити зі слів головного тренера "россонері" Кларенса Зеєдорфа, якого цитує офіційний сайт УЄФА.

"У першому таймі ми буквально відразу ж пропустили гол. Нам знадобилося не так багато часу для того, щоб зрівняти рахунок. Ми контролювали гру, але "Атлетико" забив знову. Це стало серйозним ударом для моїх підопічних. Вдруге їм не вдалося відреагувати належним чином", - сказав він.

"У другому таймі нам не вистачало бойового духу, який необхідний у такого роду матчах. В основному ми грали на своїй половині поля. В атаці ми практично нічого не створили. Я розчарований тим, як ми діяли", - додав тренер.

За словами Зеєдорфа, Ліга Чемпіонів була важливою метою для "Мілана".

"Тепер же нам доведеться зосередитися повністю на Серії А. Нам залишилося провести 11 поєдинків, і треба поставити перед собою точну мету, оскільки ми не можемо викинути за борт все те хороше, чого ми досягли", - зауважив він.

На думку Кларенса, його підопічні добре грали у першому матчі з "Атлетико".

"Та й сьогодні до перерви показали, що цілком здатні пройти далі. Гравці завжди сумують, коли програють, особливо якщо справа стосується Ліги Чемпіонів. Я повинен підтримати їх для того, щоб вони продовжили викладатися по максимуму до кінця сезону", - підсумував наставник.

Нагадаємо, Зеєдорф очолив "Мілан" у січні цього року.

Коментарі ()