Головне

Ліга Чемпіонів. "Баварія" - "Арсенал" 1:1. Без шансів для "канонірів"

11.03.2014 21:10 896 0
Ліга Чемпіонів. "Баварія" - "Арсенал" 1:1. Без шансів для "канонірів"

Мюнхенська "Баварія" без особливих пригод вийшла до чвертьфіналу Ліги чемпіонів. Після 0:2 на "Емірейтс" команді Хосепа Гвардіоли вистачило нічиєї, щоб комфортно забронювати за собою місце в 1/4-й. Хоча, об'єктивно, по грі і кількості моментів, які створили німці, вони сьогодні заслуговували більшого.

Перше, в чому "Баварія" переграла свого суперника - це контроль м'яча. "Арсенал" вийшов на гру із завданням забити швидкий гол, проте мюнхенці просто не давали супернику зробити більше трьох передач, тому дуже довго каноніри навіть не могли перейти на половину поля суперника.

Друге - це кількість моментів, які створила "Баварія". Відчувалося, що баварці грають десь на 80% свого потенціалу, але навіть цього їм вистачило, щоб награти вдвічі більше моментів біля воріт суперника, і, у підсумку, відзначитися першими в сьогоднішній грі.

При цьому всьому, не можна сказати, що "Арсенал" здав гру без бою. У другому таймі, після того, як Венгер поміняв Озіла на Росіцкі, попереду "каноніри" почали грати більш гостро, після пропущеного м'яча дуже швидко його відіграли, хай навіть суддя і не зафіксував порушення правил в атаці Подольскі. Але, окрім п'ятихвилинки активності, яку гості видали після цього, більше "Арсенал" нічого особливо цікавого так і не показав.

"Баварія" ж в кінцівці отримала право на пенальті, якого в цьому епізоді, швидше за все, не було, але суддя, як кажуть, за сукупністю спірних моментів у штрафному "Арсенала", все ж вирішив вказати на точку. Пробивав Мюллер, який нещодавно відновився від травми і вийшов на заміну, але пробити Фабіанськи так і не зміг.

Але ця маленька невдача Томаса не дуже засмутила гравців "Баварії", які на класі довели матч до його логічного завершення, і тепер можуть спокійно готуватися до наступного етапу змагання.

Коментарі ()