Головне

Ярмоленко: "Крим - це частина України, там також живуть наші люди"

10.03.2014 10:47 357 0

У товариському матчі проти "Говерли" старалися і показували свої найкращі якості всі футболісти "Динамо".

Про це розповів один із лідерів київського "Динамо" Андрій Ярмоленко, який поділився враженнями від товариського поєдинку з "Говерлою". 

"Вийшла хороша тренувальна гра. Скоро починається весняна частина сезону, і потрібно доводити тренеру, хто гідний місця в основному складі. У цьому матчі всі старалися і показували свої найкращі якості", - зазначив він.

За його словами, Олег Блохін не давав ніяких надприродних завдань на матч.

"Олег Блохін не давав ніяких надприродних завдань. Отримати задоволення від гри, відпрацювати на практиці те, що награвали на зборах", - сказав Андрій.

В інтерв'ю клубній прес-службі Ярмоленко повідомив, що не дуже хоче, щоб чемпіонат країни затягнувся на довший термін.

"Не хотілося б цього. Вже хочеться пограти у футбол. Втім, перенесення турів чемпіонату вплинуло на команду нормально" - сказав він.

"Щодо чуток про відхід з команди Мбокані, то по матчу з "Говерлою" ви все бачили", Дьємерсі старався, грав, забив м'яч... Я не знаю, звідки всі ці чутки, він не ходить по базі і не говорить про те, що хоче піти", - запевнив Ярмоленко.

Футболіст також зазначив, якби матч із "Таврією" не перенесли до Києва, то не боявся б їхати до Криму.

"Крим - це частина України, там також живуть наші люди. А за політичною ситуацією стежу, дивлюся, що відбувається, переживаю разом із усіма людьми, не залишаюся байдужим", - резюмував Ярмоленко.

Коментарі ()