Головне

Антонов і Гай зацікавили клуби Франції, Росії та Казахстану

04.03.2014 14:54 318 0

"Чорноморець" дійсно розпустив футболістів у відпустку на невизначений термін.

Про це повідомив футбольний агент Вадим Шаблій, який представляє інтереси гравців одеського "Чорноморця" Олексія Антонова, Олексія Гая і Євгена Паста.

Функціонер прокоментував чутки про те, що слідом за легіонерами клуб може розстатися і з іншими футболістами.

"Чорноморець" дійсно розпустив футболістів у відпустку на невизначений термін, але тільки через ситуацію, яка склалася в країні" - передає слова Шаблія кореспондент "Чемпионат.сom".

"Все може в будь-яку хвилину помінятися. Але вони, звичайно, залишаються гравцями "Чорноморця", чекають відновлення чемпіонату і готові й надалі виконувати свої контрактні зобов'язання", - сказав він.

Водночас за словами Шаблія, цією ситуацією скористалися клуби інших країн, які готові запросити до себе футболістів одеського клубу.

"До Антонова знову проявляють інтерес в Казахстані і в Росії. Гай після матчів з "Ліоном" звернув на себе увагу клубів з Франції, Хорватії і того ж Казахстану", - розповів футбольний агент.

Нагадаємо, що через складну ситуацію в Україні одеський клуб покинули Пабло Фонтанельо, Маркус Бергер, Андерсон Сантана, Франк Джа Джедже и Лоренцо Рієра.

Коментарі ()