Головне

У ФФУ підтвердили, що матч Україна - США таки відбудеться

04.03.2014 13:55 352 0
У ФФУ підтвердили, що матч Україна - США таки відбудеться

Товариський матч між Україною та США відбудеться, адже це рішення повинно об'єднати нашу країну.

Про це у своій офіційній заяві повідомив президент ФФУ Анатолій Коньков.

"Після заяви стосовно відміни вильоту національної збірної на Кіпр, де має відбутися товариська гра із національною збірною командою США, зважаючи на військову агресію Російської Федерації на території Автономної Республіки Крим, до мене надійшло безліч телефонних дзвінків від представників громадськості та футбольної спільноти, які висловили різні погляди на таке рішення", - заявив президент ФФУ Анатолій Коньков.

"Я, як президент ФФУ та Михайло Фоменко, як головний тренер національної збірної, провели тривалу консультацію з міністром спорту України Дмитром Булатовим. За результатами розмови, ми прийшли до єдиної думки щодо необхідності проведення запланованого товариського матчу зі збірною США − футбольною командою країни, яка стала на захист наших національних інтересів і територіальної цілісності України", - зазначив очільник ФФУ.

"Тож, зважаючи на складну ситуацію в Україні і повагу до країни, яку представляє наш майбутній суперник, ми дійшли згоди, що цей товариський матч має відбутися", - заявив Коньков.

За його словами, це рішення вкрай важливе для підняття національного духу українського народу.

"Це рішення має об’єднати країну та продемонструвати на весь світ, як високо майорить прапор України та гордо звучить національний гімн незалежної держави", - підсумував він.

Зазначимо, що товариський матч між збірними України там США буде проведено під лозунгом "Peace for Ukraine!"

Коментарі ()