Головне

Михалик показує московським футболістам українські канали

03.03.2014 10:17 464 0

Тарас Михалик закликав політиків не починати війну в Україні.

За словами гравця "Локомотива", він не хоче, щоб Україну ділили.

"Зрозуміло, що перші думки зараз не про футбол, а про Україну. Хочу, щоб все було мирно. Виходить, добивалися свого, а зараз країну почали ділити на Захід і Схід, Північ і Південь. І так вже стільки людей загинуло, пропало, постраждало - а політики на людських жертви вирішують свої питання", - сказав він.

"Я проти цього. Я за те, щоб Україна була єдиною - з Кримом, Львовом, Донецьком, а не кожен сам по собі. Штовхнути людей до війни - страшніше бути не може", - зазначив Михалик.

На питання, що говорять його партнери по "Локомотиву", гравець відповів: "Звичайно, запитують мою думку. Потрібно знати обидві сторони медалі. Бо якщо дивитися тільки з одного, яку подають російські канали, вийде, що в Україні одні екстремісти і фашисти".

"Зачекайте! Бізнесмени або айтішники, молоді люди і літні, що вийшли на Майдан, - це екстремісти? Людей дістала ця ситуація. Просто так вони б не вийшли. "Ну так, так", - кивають партнери", - розповів Тарас.

За його словами, він показував партнерам по команді новини з українських каналів.

"Вони мене просили показати їм українські канали і ролики, які я на Youtube знайшов. Дивились і розуміли - не все так однозначно... Політики, не грайтеся на людських долях! Думаю, у них вистачить розуму не допустити війни", - цитує Михалика Сегодня|Спорт.

Коментарі ()