Головне

Курченко: "Маркевич не витримав інформаційної атаки і тиску, який чинився на "Металіст"

01.03.2014 14:36 375 0

Домисли, циркулюючі в ЗМІ та середовищі вболівальників, дестабілізують роботу ФК "Металіст" і негативно позначаються як на його іміджі, так на іміджі українського футболу в цілому, в тому числі і на європейській арені.

Про це заявив власник і президент харківського "Металіста" Сергій Курченко, який прокоментував чутки про можливе зникнення віце-чемпіонів України.

"Я, як президент ФК "Металіст", офіційно заявляю, що не існує ніяких передумов для виникнення навколо клубу ажіотажу і сумнівів у його майбутньому", - запевнив він.

"Домисли, циркулюючі в ЗМІ та середовищі вболівальників, дестабілізують роботу клубу і негативно позначаються як на його іміджі, так на іміджі українського футболу в цілому, в тому числі і на європейській арені", - зазначив Курченко.

Він також заявив, що що всі чутки про те, що гравці "Металіста" нібито не отримують зарплату, безпідставні.

"Станом на сьогоднішній день гравцям і менеджменту клубу повністю виплачена зарплата, в тому числі, і за січень", - заявив власник харківського клубу.

Мені дуже шкода, що екс- головний тренер "Металіста" Мирон Маркевич залишив свою посаду, не витримавши інформаційної атаки і тиску, який чинився на клуб у світлі останніх подій у країні", - повідомив він.

Коментарі ()