Головне

Ліга Чемпіонів. "Зеніт" - "Боруссія" Д 2:4. Гойдалки на "Петровському"

25.02.2014 21:36 860 0
Ліга Чемпіонів. "Зеніт" - "Боруссія" Д 2:4. Гойдалки на "Петровському"

"Джмелі" відправили в нокдаун свого суперника вже вже на п'ятій хвилині матчу. Cпочатку Генріх Мхітарян після рикошету від Марко Ройса вивів "Боруссію" вперед, а вже через хвилину сам Ройс влучним ударом зльоту подвоїв перевагу дортмундської команди. "Зеніт" після такого розвитку подій у першому таймі так і не оклигав. Вже на 15-й хвилині Спаллетті зробив вимушену заміну. Замість Аршавіна, який зазнав пошкодження, на поле вийшов Анатолій Тимощук, однак чесно кажучи, гру пітерців українець краще не зробив.

Господарі поля з середини тайму намагалися переломити хід зустрічі, багато атакували, але до справжніх гострих моментів біля воріт Вайденфеллера справа не доходила. В свою чергу кращі шанси потроїти рахунок мала "Боруссія", чого тільки вартий небезпечний удар поруч зі стійкою від Ройса.

У другому таймі підопічні Спалетті дещо активізувалися і навіть зуміли організувати гольову атаку. На 58-й хвилині контратака пітерців пілся обрізки Папастопулуса завершилася ударом Рондона з кута воротарського, який прийняла на себе стійка, але першим на підборі був Олег Шатов - 1:2.

Через декілька хвилин комфортну перевагу "джмелів" в два м'ячі повернув поляк Левандовськи. Трохи згодом надію для підопічних Спаллетті подарував Піщек, який у своєму штрафному майданчику заблокував Файзуліна. Халк без шансів для Вайденфеллера пробив з точки - 2:3.

Здавалося б інтрига у матчі знову відродилася, але іншої думки був Левандовськи, який своїм влучним пострілом поховав всі сподівання пітерської команди, оформивши у підсумку дубль. Дуже невдало в цьому епізоді зіграв Тимощук. Анатолій фактично в центрі поля подарував м'яч Ройсу, який вже і вирізав "снаряд" точно на Роберта.

Більше голів уболівальники на "Петровському" не побачили. Тепер для проходження в наступний раунд змагань "Зеніту" необхідно забивати "Боруссії" три сухих м'ячі, що при такій грі зробити буде дуже важко.

Коментарі ()