Головне

Мбокані: "Постійно слідкую за ситуацією в Києві по телебаченню"

22.02.2014 12:16 513 0

Конголезький нападник київського "Динамо" Дьємерсі Мбокані постійно слідкує за ситуацією в українській столиці по телебаченню.

Нападник розповів бельгійським ЗМІ про ситуацію в Києві та наступний матч з "Шахтарем".

"У мене дискваліфікація, так ще й травма ноги, яку отримав на зборах в Марбельї. Так що проти "Валенсії" вийти ніяк не зміг-би. Зараз я все ще в Брюсселі. Дуже радий, що не повернувся поки до Києва, не був там з родиною в той момент, коли відбувся найбільший спалах насильства", - сказав він.

Постійно слідкую за ситуацією в українській столиці по телебаченню. Товариші по команді, які вже повернулися до Києва, інформують мене про розвиток подій. Нажаль, їхні слова є зовсім невтішними", - зазначив Мбокані.

За словами форварда, його агент остійно на зв’язку з керівництвом клубу, яке інформує його про розвиток подій.

"Моя квартира в Києві знаходиться прямо на полі бою. Коли я зі своєю сім’єю в українській столиці, то з синами Джеєм та Бредлі, зазвичай, щодня гуляю площею. Тепер – людей вбивають за двісті метрів від моїх дверей. Це дуже дивне відчуття…", - розповів футболіст "Динамо".

"Сподіваюсь, що найближчим часом повернуся додому, і що матч з "Шахтарем" відбудеться в Києві", - цитує гравця 1927.kiev.ua.

Коментарі ()