Головне

Об'єднаний Суперкубок. "Металіст" програв ЦСКА в серії пенальті

30.01.2014 20:01 709 0

Харківський "Металіст" в серії пенальті поступився ЦСКА у стартовому матчі Об'єднаного Суперкубка.

Пєдинок суперники розпочали за рівної боротьби, проте в атаці харків'яни виглядали більш переконливо. На старті зустрічі небезечно пробивав Марлос, проте м'яч розминувся зі стійкою. Росіяни відповіли моментом Муси, який з близької відстані не влучив у ворота.

Ближче до завершення першого тайму непоганий момент був у Богданова, але переграти голкіпера у новоспеченого "металіста" не вийшло.

На другий тайм команди вийшли з солідними кадровими перестановками на підсилення, проте, забитих з гри м'ячів уболівальники сьогодні так і не побачили. Так як за підсумками двох таймів переможець не був виявлений, гра перейшла в серію післяматчевих пенальті. І тут харків'яни, як то говориться, "припливли".

Першу спробу "змазав" Марко Девич, після удару якого м'яч облизав стійку і залишив межі поля. Росіяни відповіли ударом Тошича в дев'ятку - Горяїнов не виручив. Ну а остаточно питання про переможця сьогоднішньої гри зняв Соуза, удар якого накрив голкіпер ЦСКА.

У свою чергу, армійці реалізували чотири з чотирьох своїх спроб, і взяли два очки в непростому поєдинку. Для "Металіста", в принципі, все теж не так погано. Одне очко за нічию в основний час - краще ніж нічого.

Об'єднаний Суперкубок

30 січня

ЦСКА (Росія) – "Металіст" (Україна) 0:0, по пен 4:2

ЦСКА: Чепчугов, В.Бєрєзуцкій (А.Бєрєзуцкій, 46), Ігнашевіч, Фернандес (Набабкін, 62), Караваєв (Щенніков, 46), Дзагоєв, Ельм, Вернблум (Тошич, 62), Муса (Базелюк, 62), Міланов (Цубер, 46), Вітіньо (Зрелак, 87).

Металіст: Горяїнов, Гуйе (Пшеничних, 46), Вільягра (Березовчук, 46), Моледо, Едмар, Ксьонз, Богданов (Гомес, 46), Бланко, Соуза, Марлос (Краснопьоров, 74), Девич.

Коментарі ()