Головне

Віда: "Українська першість є дуже сильною"

29.12.2013 22:12 393 0

Футбольний чемпіонат України у нинішньому сезоні є сильним, адже за золоті медалі ведуть боротьбу відразу пять команд.

Про це заявив захисник київського "Динамо" Домагой, якого цитує офіційний сайт клубу з посиланням на видання glas-slavonije.hr.

"Коли я минулої зими перейшов у "Динамо", то все спочатку пішло як по маслу. Я отримав місце у стартовому складі, але влітку клуб поповнив новий захисник, якого частіше використовував головний тренер команди Олег Блохін", - сказав він.

"Я не завжди мав достатньо ігрового часу, що позначилося на моєму статусі у збірній, де я втратив місце серед 18 провідних гравців. Але я готовий знову його повернути", - додав гравець.

За словами Віди, найближчим часом команда почне підготовку до продовження чемпіонату, і він зробить усе, щоб у конкурентній боротьбі завоювати місце у "динамівській" основі.

"Якщо вдасться домогтися успіху, то я думаю, що у збірній Хорватії знову звернуть на мене свою увагу", - зауважив він.

Окремо захисник розповів про ситуацію, у яку потрапило "Динамо", адже у чемпіонаті кияни довго запрягали.

"Але потім картина значно покращилася. Ми йдемо другими, відстаючи всього на п'ять очок від "Шахтаря". Українська першість є дуже сильною, адже за чемпіонський титул, крім нас і "Шахтаря", ведуть боротьбу "Металіст", "Дніпро" та "Чорноморець". Я думаю, весняна частина чемпіонату буде дуже цікавою", - підсумував Віда.

Коментарі ()