Головне

Суркіс: "Динамо" може відмовитися від чемпіонату"

24.12.2013 19:40 964 0
Суркіс: "Динамо" може відмовитися від чемпіонату"

Рішення Виконкому ФФУ про зміну квоти для проведення загальних зборів УПЛ повинно було бути узгоджене з клубами.

Про це заявив президент "Динамо" Ігор Суркіс.

"Вважаю, що воно мало бути узгоджене з клубами. Хотілося б, щоб до нашої думки прислухалися. Повірте, я можу зробити так, щоб нашу думку, як мінімум, враховували", - сказав він.

"Те, що прийняв виконавчий комітет національної федерації йде врозріз з чинним регламентом. І я можу це довести, якщо мені доведеться це робити. Через Лозанський суд, ФІФА, але ми хочемо, щоб подібні рішення не приймалися врозріз законам", - зазначив Суркіс.

За його словами, "Динамо" може і зовсім відмовитися від участі в чемпіонаті.

"Якщо це зроблено для того, щоб виключити київський "Арсенал", то я не заперечую. Але якщо мова йде про обрання керівного органу, то я заявляю, що з такими рішеннями "Динамо" може і зовсім відмовитися від участі в чемпіонаті", - заявив Ігор Михайлович.

Коли мій брат керував національною федерацією , то все робилося для того , щоб клуби залишалися в рівних умовах. Зараз, я навіть не міг припустити, що функціонери здатні піти на подібне рішення. Зараз виконкомом було прийнято рішення, яке суперечить всім регламентним нормам", - сказав він.

Суркіс зазначив, що це все робиться під президента УПЛ Віталія Данілова.

"Складається враження , що це все робиться під одну людину - Віталія Данилова, який хоче бути переобраним на другий термін. А хто ця людина? Данілов поклав на лопатки такий клуб, як ФК "Харків", - заявив президент "Динамо".

"Так, я його рекомендував на цю посаду. Але те, що діється зараз, не вкладається ні в які рамки. Хотілося б, щоб УПЛ надала нам звіт за використані гроші, які, доречі, ми платили цій організації. Тому ми маємо право запитати, де гроші. Моя думка - ця організація нам не потрібна, - цитує Суркіса "Чемпионат.com".

Як відомо, останні збори Прем`єр-Ліги не відбулися через відсутність кворуму.

Коментарі ()