Головне

"Говерла" хоче, щоб Прем'єр-ліга змінила регламент, залишивши очки, набрані з "Арсеналом"

18.12.2013 10:36 730 0

У "Говерлі" створили проект, згідно з яким усі очки, які були набрані у матчах з київським "Арсеналом" не повинні зніматися.

Про це заявив генеральний директор ужгородського клубу Іван Шіц.

"Повинен сказати, що я не впевнений, що це зібрання складеться для нас так, як хотілося б. Тиждень тому мною були розіслані листи всім клубам, і на адресу УПЛ, з проектом. Як мені відомо, пункт, що стосується змін і доповнень до статті 9, пункту 26 регламенту, внесений до порядку денного, про що на адресу ФК "Говерла" прийшов лист з Прем'єр-ліги", - сказав він.

"Я наполягаю на тому, що якщо команда здобула три очки за спортивним принципом, витративши певні грошові кошти плюс отримавши дисциплінарні покарання у вигляді жовтих або червоних карток, то у знятті суперника з чемпіонату хтось винен", - додав Шіц.

Як він розповів, на його пропозицію напередодні погодилися більшість клубів, крім "Карпат", "Волині", "Севастополя" та запорізького "Металурга".

Генеральний директор "Говерли" висловив припущення, що на загальні збори не прибудуть представники "Дніпра", "Волині" та "Карпат".

"Що стосується "Динамо", то у столичному клубі з цим остаточно не визначилися", - сказав Шіц, якого цитує "Спорт-Экспресс в Украине".

Нагадаємо, два тижні тому збори УПЛ не відбулися через відсутність кворуму.

Коментарі ()