Головне

Блохін бере Кравця на збори головної команди "Динамо"

17.12.2013 08:58 876 0

Нападник "Динамо" Артем Кравець, який провів осінню частину сезону в "Арсеналі", поїде на збори зі своєю рідною командою.

Про це заявив президент київського клубу Ігор Суркіс після зустрічі з тренером Олегом Блохіном.

"Це вирішене питання. Скажу вам більше: сподіваюся, що спогади про феноменальну гру з "Валенсією" допоможуть Артему як слід підготуватися до сезону та проявити себе так, що у головного тренера не виникне сумнівів, ставити Кравця до складу на поєдинки з іспанцями чи ні", - сказав він.

"Від травми Кравець остаточно оговтався, а проведений у лавах "канонірів"  період - не надто вдалий навіть не у турнірному, а у фінансовому відношенні - додав хлопцю бажання повернутися у клуб, що виконує зобов'язання перед гравцями до дрібниць", - додав Суркіс.

За словами президента "біло-синіх", так що тепер все в руках Артема, якому важливо не тільки набрати форму, а й відновити моральні кондиції.

"Вирішувати, звичайно ж, Блохіну. Але особисто мені здається, що перспективи у Кравця хороші. Наш головний тренер дуже охоче довіряє молоді, і свіжий тому приклад - Євген Макаренко та Сергій Сидорчук", - цитує його "Спорт-Экспресс в Украине".

Коментарі ()