Головне

Джа Джедже: "Результат матчу залежав від одного м'яча, і мені пощастило стати його автором"

13.12.2013 10:15 296 0

Для "Чорноморця" вихід в плей-офф дуже важливий, оскільки раніше одеська команда не могла похвалитися успіхами в єврокубках.

Про це заявив автор переможного голу "Чорноморця" в матчі з ПСВ Франк Джа Джедже, який поділився своїми враженнями від гри, за підсумками якої команда Романа Григорчука вийшла в плей-офф Ліги Європи.

"Не скажу, що це несподіваний результат, адже ми їхали сюди за перемогою. Більшу частину зустрічі ПСВ вдавалося притискати нас до воріт, але ми вистояли. Результат матчу залежав від одного м'яча, і мені пощастило стати його автором", - зазначив він.

"Коли Сіто Рієра отримав м'яч на правому краю і виконав навісну передачу, я знав, що мені робити. На щастя, м'яч опинився в сітці. Я нерідко забивав голи головою, так що великого сюрпризу тут немає", - заявив Франк.

За його словами, план на гру полягав у тому, щоб надійно зіграти в обороні і чекати свого шансу.

"ПСВ сильний в атаці, тому потрібно було грати організовано. У перерві тренер сказав нам, щоб ми діяли так само уважно. Вважаю, що наш воротар провів відмінний матч, та й захист зіграв надійно", - зуважив Джа Джедже.

"Для нас вихід в плей-офф дуже важливий, оскільки раніше ми не могли похвалитися успіхами в єврокубках. Для нашої команди це відмінна вітрина, де гравці можуть показати, на що вони здатні ", - заявив півзахисник одеситів, слова якого наводить офіційний сайт УЄФА.

Нагадаємо, матч ПСВ - "Чорноморець" завершився з рахунком 1:0 на користь української команди.

Коментарі ()