Головне

Монтелла: "Обов'язково б підписали Коноплянку за 2 мільйони"

13.12.2013 09:12 545 0

В матчі з "Дніпром" "Фіорентина" зіграла добре, але не так агресивно, як у першій зустрічі.

Про це заявив головний тренер "Фіорентини" Вінченцо Монтелла, який прокоментував перемогу своєї команди над дніпропетровським "Дніпром" у матчі шостого туру групового етапу Ліги Європи.

"Так, матч був важливий. Ми грали добре, але не так агресивно, як у першому матчі. "Дніпро" добре бився. Ми добре зіграли всі матчі в групі, і в останньому турі перемогли суперника в дуже складній грі", - зазначив фахівець.

"Завжди приємно вигравати. кожні три дні ми граємо матчі і в них хлопці проявляють характер. Цікаво дивитися, як команда реагує, живе в цьому режимі і переключається", - сказав Монтелла.

Наставник флорентійців також прокоментував ситуацію з Олександром Яковенко і гру півзахисника "Дніпра" Євгена Конопляки.

"Що стосується Яковенка, то на початку сезону у нього було більше місця в основній команді. Він і зараз є в списку команди, просто не потрапляє в 18 гравців, які в заявці", - запевнив італієць.

"Коноплянка? Він дуже хороший гравець. За 2 мільйони ми б його обов'язково купили і підписали б довгостроковий контракт", - наводить слова Монтелли championat.com.

Нагадаємо, матч "Фіорентина" - "Дніпро" завершився з рахунком 2:1 на користь італійської команди.

Коментарі ()