Головне

Суркіс: З Блохіним буду говорити у понеділок

13.12.2013 00:33 897 0

Президент київського "Динамо" Ігор Суркіс задоволений, що його команді вдалося вийти до плей-офф Ліги Європи, здолавши віденський "Рапід" (3:1).

"У нас без нервів не буває. Ми не маємо права пропускати першими у такому важливому матчі. Але надалі команда зібралася, забила важливі м`ячі і отримала перемогу, що дозволила вийти до плей-офф. Звичайно, багато вражень по самій грі, але видно, що наші гравці, яких купили в міжсезоння, вже адаптуються", - розповів Суркіс в коментарі на телеканалі 2+2.

Окрім того Суркіс назвав 2013 рік провальним і розповів, коли буде говорити з Блохіним.

"Я не хотів би давати оцінку півсезону, а ось 2013 рік в цілому провальний. "Динамо" не може знаходитися на таких позиціях. Поки в чемпіонаті ми знаходимося на 2-3 місці, і я думаю, що зможемо поборотися за чемпіонство, до того ж вийшли у плей-офф Ліги Європи.

Що стосується Блохіна, то з ним зустрічаємося у понеділок. Я й досі готовий вкладати в команду гроші. Але я повинен знати, чи зможе Олег Володимирович мені довести, що гра команди змінитися, вона буде боротися, буде дисципліна на футбольному полі. А не так як сьогодні. Я вважаю, що нас дуже підвів Ярмоленко, який отримав попередження і пропустить один з матчів плей-офф Ліги Європи.

За результатами зустрічі ми зберемо прес-конференцію і повідомимо своє рішення",- розповів Суркіс.  

Коментарі ()