Головне

Мойєс: "Хотіли фінішувати на першому місці і досягли цього"

11.12.2013 08:21 265 0

"Манчестер Юнайтед" хотів фінішувати на першому місці у своїй підгрупі у Лізі Чемпіонів і досягнув цього.

Про це після матчу з донецьким "Шахтарем" заявив головний тренер манкуніанців Девід Мойєс, якого цитує офіційний сайт УЄФА.

"Хотіли фінішувати на першому місці і досягли цього. У першому таймі грали не дуже, проте ближче до перерви додали, а у другій половині почали діяти набагато краще. Спочатку дозволяли суперникові занадто багато, і нам пощастило, що не пропустили", - сказав він.

За словами наставника, "Юнайтед" зобов'язаний постаратися виграти якийсь трофей, і це навіть не обговорюється.

"У цьому турнірі грають дуже хороші команди, і нам необхідно додавати по ходу розіграшу. У минулому сезоні всі дивувалися, що у фіналі опинилися "Боруссія" та "Баварія", а іспанські клуби залишилися за бортом. Конкуренція дуже висока, але до кожного матчу ми будемо підходити окремо", - зауважив Мойєс.

Окрім того, тренер попросив у вболівальників, щоб ті дали йому час на зміни.

"Прийом, який мені організували вболівальники у першому турі, був неймовірним. Не думаю, що у цьому відношенні щось змінилося. Останні 27 років "Юнайтед" грав з одним тренером, і щоб відбулися зміни, необхідний час", - підсумував він.

Нагадаємо, після першого матчу цих команд у Донецьку Мойєс казав, що нічия не надто поганий результат, бо "Шахтар" - авторитетна команда.

Коментарі ()